czwartek, 20 marca 2014

Papryka zapiekana z serkiem wiejskim, mozzarellą i pomidorem

Podobny przepis już kiedyś był na blogu. Dzisiaj go troszeczkę podrasowałam. Miałam kulkę mozzarelli z którą trzeba było coś zrobić, i kawałek pomidora ze śniadaniowych kanapek.
 Efekt? Wyśmienity :) 

Przepis znajdziecie na nowym BLOGU


3 komentarze:

  1. Pięknie wygląda...a smakuje pewnie jeszcze lepiej ;) Ostatnio taką nadziewaną paprykę jadłam w akademiku. Robili ją nasi tureccy przyjaciele. Chyba była gotowana a w środku był farsz z kurczakiem i ryzem. Pamiętasz? Ciekawe jak się ją robi, zeby miałą podobny smak :) Może kiedyś wypróbujesz tamten przepis :) to na pewno skozystam :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Zrobiłem wczoraj, jest fantastyczna. Ja za słabo swoją doprawiłem przez co była dla mnie zbyt delikatna, ale sama potrawa jest świetna i prosta. Dodam tylko, że suszony pomidor nadaje tej potrawie fajnego smaku i moim zdaniem TRZEBA go dodać :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zgadzam się ;) Suszone pomidory jak za dotknięciem magicznej różdżki poprawiają smak potraw :)

      Usuń