wtorek, 5 lutego 2013

Ryż z tuńczykiem i czerwoną fasolą

Przepis znajdziecie na nowym BLOGU

9 komentarzy:

  1. Robiłem kiedyś bardzo podobny przepis :) Bardzo smacznie to wychodzi :)

    OdpowiedzUsuń
  2. już wiem co zrobię jutro na czwartek do pracy :) dziękuję za pomysł!:)

    OdpowiedzUsuń
  3. pyszności :) często robię podobne mieszanki:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Smakowite, muszę wypróbować, i na pewno już jutro:)
    POzdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń
  5. dlaczego danie z tuńczykiem mieści się pod etykietą 'wegetariańskie'? czyżby ryba nie była zwierzęciem??

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. W diecie wegetariańskiej spożywanie ryb jest dopuszczalne :) Każdy podchodzi do tego indywidualnie.

      Usuń
  6. Mmm... brzmi pyyysznie! Jutro - na stół! :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Jak długo można taka sałatkę/danie przechowywać?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. U mnie długo nie wytrzymała bo od razu zjedzona była :P Myślę że tak ze 3 dni można ją spokojnie trzymać :D

      Usuń